De kracht van heldere taal

Loft 238 Tekst & Media is in 2004 gestart als tekstbureau, met als motto ‘De kracht van heldere taal’. Ruim tien jaar later is dit motto nog steeds onze leidraad. Bij ons is communicatie in de eerste plaats mensenwerk. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan een mooi product. Een ‘no nonsense’-houding vormt een van de pijlers van onze dienstverlening. Bij ons draait het niet om ego’s. We zijn professionals met liefde voor ons vak en hart voor de zaak.

Hans Pieters
Tekstschrijver-journalist / Partner

Hans (Nederlands Recht, Universiteit van Amsterdam) schrijft vanaf het allereerste begin over ondernemerszaken, onder meer als fiscaal-juridisch redacteur en eindredacteur bij De Zaak, waarvoor hij nog steeds schrijft. Van zijn hand is de ondernemerspocket ‘Van factuur tot aangifte’. Voor dagblad Metro verzorgt hij personal finance-artikelen.

hans@loft238.nl

Paul Postema

Paul Postema
Tekstschrijver-redacteur / Partner

Paul (Nederlandse taal- en letterkunde, Universiteit van Amsterdam) werkte jarenlang als eindredacteur fiscale uitgaven bij Reed Elsevier. Tot 2001 was hij partner in redactie- en vertaalbureau Tekst/Support in Amsterdam. Paul is tevens uitgever van de reeks ‘De leukste lopen’. Dit najaar verschijnt de editie 2015.

paul@loft238.nl

Jacques Koch
Journalist / Eindredacteur / Schrijver

Jacques is een allround journalist met wortels in de publieks- en vakbladenwereld. Hij had een wekelijkse column in De Pers en publiceert (wereldwijd) in Reader’s Digest. Voor De Zaak deed hij jarenlang eindredactie, interviewde vele (top)ondernemers over hun drijfveren en successen en redigeerde tientallen managementboeken.

Jackie Mulder

Jackie Mulder
Grafisch vormgever

Na haar studie aan de Amsterdamse Modeakademie Vogue werkte Jackie ruim 15 jaar als modeontwerpster. In 2002 maakte ze een switch naar grafische vormgeving. Onder de naam Jackie Mulder Design Studio werkt ze sindsdien aan het ontwerpen van uitingen voor diverse opdrachtgevers. De laatste jaren legt ze zich ook toe op 3D-design, met name voor het vormgeven van interieurs.