Onze diensten

Tekst/Redactie

We schrijven creatieve teksten, journalistieke artikelen en verzorgen de (eind)redactie van publicaties, jaarverslagen, tijdschriftartikelen en specials. Onze expertises: personal finance, ondernemen, civiele techniek, onderwijs, HRM en duurzaamheid. Onze klanten komen uit de landelijke media, mkb-bedrijven, (semi-)overheid, brancheorganisaties en uitgeverijen.

Creatie

Goede communicatie begint bij goed luisteren. Voor we een letter op papier zetten willen we eerst weten wat u heeft te vertellen. Over uw bedrijf, product of dienst, maar ook over uw klanten en omgeving. Onze vormgevers zorgen voor de bijpassende uitstraling. Een goed samenspel en gedegen research vormen ons vertrekpunt voor aansprekende communicatie die past bij uw doelgroep en bedrijfscultuur.

Websites

De ontwerpen van de websites van Loft 238 onderscheiden zich qua ‘look & feel’ en techniek door hun eenvoud. Onze webbouwer zorgt voor een laagdrempelig content management systeem, zodat u de inhoud van uw site zelf kunt bijhouden. Bovendien realiseert hij optimale vindbaarheid via Google en andere zoekmachines.

Projecten

We zijn thuis in projectmanagement. Of het nu gaat om de coördinatie en redactionele invulling van commerciële journalistieke bijlagen of om bijzondere uitgaven. Zo ontwikkelden we voor de Nederlandse Spoorwegen het boek ‘Helden van de Olympische Winter Spelen’ en verzorgden we voor Grand Hotel Krasnapolsky een jubileumuitgave over de historie van dit roemrijke hotel. U kunt de volledige productie bij ons neerleggen.